Zhadorr beküldte:
Szörnyű, hogy ilyen sok ember halálát okozta egy ember. Én mégis azt gondolom, hogy karosszékből és bírói emelvényről egy kiadós ebéd után nehéz megítélni egy háborús körülmények között kiadott parancs végrehajtásának, vagy végre nem hajtásának eredményét. Az biztos, hogy a parancsmegtagadás azonnali halállal járt volna. Én azt sem tagadom (hiszem), hogy valószínűleg lelkesen tette a dolgát. Ezt azonban mindenképpen a korabeli viszonyok között kell értelmezni. Tévedés ne essék, nem akarom felmenteni vagy mentegetni, csak azt akarom érzékeltetni, hogy most már nem lehet azt megítélni milyen körülmények hatására cselekedett így. Nem Ő az egyetlen aki így cselekedett akkor.
Mert hány ember haláláért felel az, aki Hamburg bombázását vagy az atombomba bevetését elrendelte, Több százezer. Lehet, hogy egymillió is van. Akkor Neki is ott kellene állni a vádlottak padján és legalábbis igazolni a bevetések szükségességét.
A győztesek írják a háborút!Gondoljunk csak "Bombázó"Harris-re.De én se ítélem el azt,hogy parancsra cselekedett.Csak a mai világban,most jelképe lenne ennek,főleg Magyarországon!