Hayate írta:
Én viszont pozitívan csalódtam mindkettőben. Lévén a kézügyességem, és főleg türelmen nem elégséges, én könnyen megbocsájtom az apró hibákat. 2doboz cigit árát bőven megéri.
A repülős változatot is túlteljesítette a várakozásaimat. 600Ft-ért egyenesen nevetséges az ár. Az illesztés persze nem tökéletes, de szerintem bőven megéri.
Ahol én néztem 3000Ft alatt nem nagyon volt 1:72-es összeszerelhető műanyag makett repülő.
Ahogy domigeri mondta, új infót nem nagyon tartalmaz az újság. Mondjuk az internet világában nem csoda.
Viszont megnéztem a Harcjárművek mostani számát az egyik újságárusnál és csak pislogtam, mert hiányzott a Pak40-es! A vontató és egy üres utánfutó volt a dobozban.
Mondom az első két rész megéri (az első főleg). Nem tudom hol nézted, de én már láttam 1400 Ft alatt is makettot, persze a ragasztó meg a festék nincs benne az árban. De mégis jobb egy saját készítmény kiraknod a polcodra, mint egy ilyen készet. Mondom én ezt, úgy hogy egy makettom sincs, sajna se időm se energiám nem volt eddig belekezdeni egy ilyenbe, azonban van egy ismerősöm aki remek diorámákat készít és látom az arcán, hogy büszke a műveire. Egy ilyen összerakott makett kívülről szép, de belülről üres.